або до Львова, перед Львовом наліво і на Ів.-Фр., там дорога ідеальна вже до франківська але серпантини і стрьомні підйоми -спуски, а останні 100 км як завжди так собі після франківська
карочє тут все є в ідеалі те шо тобі треба
пару сторінок назад тільки може прогорни, все написано
Львів-Ів.Фр. нову дорогу зробили, ідеально рівна як Київ-Дубно , але вночі нею їхати я їпав, вдень то ще так собі, на форумі там почитаєш, народ про це все пише
та ця походу, через стрий це те саме шо через луцьк з києва їхати до львова
дорога то там нова але ти сам читав що пишуть про неї і про відстань
Понял
Я лучше проеду лишние 50 км. чем останусь с квадратными дисками
Так как буду ехать в светлое время ... думаю проблем не должно быть ) _________________ Fiat Fiorino 1.4 (2009) [ПРОДАНО] -> Hyundai Elantra 1.8 (2012) + VW Passat B7 2.0 TDI (2013)
Львів-Ів.Фр. нову дорогу зробили, ідеально рівна як Київ-Дубно , але вночі нею їхати я їпав, вдень то ще так собі, на форумі там почитаєш, народ про це все пише
та невже від Львова до Івано-Франківська тепер є дорога? капєц... пам'ятаю цю дорогу в 2014му... це був жах. _________________ FuckFuelEconomy-Turbo Power I’m Lovin' it
турбік добло
в грудні вона була без розмітки ще і без знаків практично, тому і наголошується що нею краще тільки вдень їздити в зимову пору, хоча може лінії вже нанесли , та і серпантини там... особо не рослабишся бо дофіга поворотів -похилих при чому
я так два раза ездил: 4) 710 км. --- (Киев - Житомир - Ровно - Дубно - Тернополь - Ивано-Франковск - Буковель)
Вполне нормально. Вот фото:
Спасибо!
Когда в последний раз?
У нас дороги быстро становятся обочиной ))) _________________ Fiat Fiorino 1.4 (2009) [ПРОДАНО] -> Hyundai Elantra 1.8 (2012) + VW Passat B7 2.0 TDI (2013)
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме