Вже виїздив один бак ( 21л приблизно так влізло газу вперше) проїхав 260км в змішаному циклі. Зараз вже влізло 28л.
Балон тороїдальний(на місце запаски)? зазвичай він 42л. і запобіжник стоїть на 80% наповнення - ітого місткість - 33,6 л. _________________ Рабів до Раю не пускають!
(с) Тарас Шевченко
Сьогодні їздив за містом, машина глохне. Попробую розвернути вхід повітря до боку салоне, щоб не попадало так багато повітря. Балон на місце запаски влазить на 34л і то випирає ( дно багажного відділення з горбом ), а якщо влазить 80% то виходить 27.2л.
ну если залезло 28 литров,то больше там не заправляйтесь ))) _________________ www.iLedSvet.com - Фонари и Led фары
Группа в контакте:
http://vk.com/iledsvetcom - добавляйтесь!
ну если залезло 28 литров,то больше там не заправляйтесь )))
Це тому що обдурили на 800г? Так питання із тим що двигун глохне лишається не вирішиним. Сьогодні купив щось подібне на гофру, прикріпив до входу повітря і вивів в сторону салону ( тобто теоретично повітря вільним ходом не попадає, а лише всмоктується ), та перекрив вхід на 50% скотчем. Герметичність провірив все ок. На 70км вже не глохне але на 80км і більше глохне. Підкажіть мені як вирішити цю проблему. Звичайно я напряжу ще установщиків але мені самому цікаво чому вона глохне і чому нічого не помогає.
Возраст: 35 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.10.2011 Сообщения: 102 Откуда: Львів
Добавлено: Пн Май 05, 2014 23:27 Заголовок сообщения:
Проблему вирішив вже давно. Треба було зєднати повітряний фільтер із редуктором патрубком (тим самим треба було компенсувати якийсь тиск повітря між ними). Машина їздить добре, по трасі можу проїхати 410км на 28-30л газу.
Проїздив я вже майже 5тис. пробіг нормальний. Деколи збивається настройка яка проявляється незначними поштовхами коли кочусь на передачі і ледь газую, але це все дурниці. Турбує мене помилка на панелі. Така сама в мене була коли накрились катушки запалювання. Майстри казали, що так має бути. Що скажете?
от задумуюс над ГБО, причиною ціна на бензин. На що придивлятися, чому описано що 4 покоління проблиматично встановити на дану модель. І чи є можливі поради де установити... _________________ "НЕБЕСНА СОТНЯ"
Герої нашого часу
от задумуюс над ГБО, причиною ціна на бензин. На що придивлятися, чому описано що 4 покоління проблиматично встановити на дану модель. І чи є можливі поради де установити...
Проблемно потому,что моноинжектор. На 4 поколении газовые инжекторы,отдельные,которые берут импульс для впрыска от бензиновых отдельных. А на Монике их отдельных нет.
Так что или 2-3поколение(что приемлемо,но грустно) или неведомое мне колдовство с 4-м-надо узнавать.
По установке-лучше привезти с запада путное б\у,это будет и дешевле на пару тыщ грн(в случае с 4-м) и скорее всего Италия,а не Китай. _________________ Fiat:Croma 2.5 D, Punto 1.1 , Punto 2 sporting 1.2 16v, Albea 1.4 , Siena 1.2 16v, Bravo 2 1.4 16v, GP 1.4 8v
Lancia: Thema 2.0 8v , Delta 3
Alfa Romeo: 164 2.0 TS, 155 2.0 TS, 147 1.9 JTDm
Проїздив я вже майже 5тис. пробіг нормальний. Деколи збивається настройка яка проявляється незначними поштовхами коли кочусь на передачі і ледь газую, але це все дурниці. Турбує мене помилка на панелі. Така сама в мене була коли накрились катушки запалювання. Майстри казали, що так має бути. Що скажете?
Скажем, что твои мастера не удосужились нормально настроить систему. Распространенная проблема. Чревато последствиями _________________ Эпоксидка - лучший друг французкой машины. Доказано мной.
Corleone или кто еще спец в ГБО
Подскажите, пожалуйста.
Я так понимаю, что по алгоритму работы 4 поколение само переключает с газа на бензин и наоборот, а 2-е надо вручную? На 2-м надо прогреться на бензе, а потом вручную переключить и ехать на газу? А переключиться на ходу на бензин можно, если мощи не хватает или обгон?
И как 2-е (по сравнению с 4-м) влияет на наш 8-ми клапанник?
И что такое обратный (может ошибаюсь в названии) хлопок? Как это плохо на 2-м, последствия?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме