|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
 |
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
tarasgeronovuch Италоманьяк

Возраст: 37 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 04.04.2012 Сообщения: 452 Откуда: Львів
|
Добавлено: Чт Июл 26, 2012 18:02 Заголовок сообщения: |
|
|
Romko
ну він це так зовнішнім оглядом визначив!А потім ще до свого знайомого моториста дзвонив питав про вище згадану вартість ремонту! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Viper_umf Италомафиози

Возраст: 38 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 01.05.2009 Сообщения: 1137 Откуда: Lviv
|
Добавлено: Чт Июл 26, 2012 18:30 Заголовок сообщения: |
|
|
tarasgeronovuch
Непоганий моторист є на Смаль-стоцького (сервіс ссанг-ййонг), я там голову робив, терміново і недорого. _________________ Fiat Regata weekend -> Lancia Dedra -> кетайпаркет |
|
Вернуться к началу |
|
 |

Возраст: 37 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 04.04.2012 Сообщения: 452 Откуда: Львів
|
Добавлено: Чт Июл 26, 2012 20:56 Заголовок сообщения: |
|
|
CreAtoR
Да не обіжаюсь я і обіжатись не вмію!
Да троха затупив а може незатупив а просто не знав що куда і як,і поради толкової ніхто не дав!
І ось результат на лице... |
|
Вернуться к началу |
|
 |

|
Добавлено: Сб Июл 28, 2012 09:42 Заголовок сообщения: |
|
|
Здається таки клапана не погнуло!
На одному сервісі замінили ремінь (то була ціла історія) і вчепились запалення (виставляли по пяні)машина не їхала а пригала як коза!
Потів я видзвонив одного спеціаліста порадив Romko щось там з запаленням по шаманив налаштував монік!Підключав до свого комп"ютера,і о чудо вона поїхала краще ніж було і холостий з"явився. Але визначив що з 2 циліндром щось трохи не то і бензонасос потрібно замінити! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Viper_umf Италомафиози

Возраст: 38 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 01.05.2009 Сообщения: 1137 Откуда: Lviv
|
Добавлено: Пн Июл 30, 2012 09:17 Заголовок сообщения: |
|
|
Цитата: | Підключав до свого комп"ютера |
а отут детальніше будьласка шо за софт і які шнурки? _________________ Fiat Regata weekend -> Lancia Dedra -> кетайпаркет |
|
Вернуться к началу |
|
 |

|
Добавлено: Пн Июл 30, 2012 11:49 Заголовок сообщения: |
|
|
Viper_umf
чесно точно незнаю.Коробка з якої виходять дроти він їх на ВВ чіпляв та ще в розєми РХХ та ще чогось там підєднював.Воно працює як осцилограф казав що плата Російська збірка наша. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Romko Италоманьячище

Возраст: 44 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 25.07.2006 Сообщения: 3653 Откуда: Львів
|
Добавлено: Пн Июл 30, 2012 13:58 Заголовок сообщения: |
|
|
Viper_umf писал(а): | Цитата: | Підключав до свого комп"ютера |
а отут детальніше будьласка шо за софт і які шнурки? |
у Андрухи мотортестер і проги, шнурки йому нах .. не потрібні  _________________ Слава Україні!! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Viper_umf Италомафиози

|
Добавлено: Пн Июл 30, 2012 16:14 Заголовок сообщения: |
|
|
ну ви блін даєте, де "Підключав до свого комп"ютера" а де осцилограф =)
але всеодно дякую за роз"яснення
Цитата: | мотортестер і проги |
універсальний я так розумію? _________________ Fiat Regata weekend -> Lancia Dedra -> кетайпаркет |
|
Вернуться к началу |
|
 |

|
Добавлено: Пн Июл 30, 2012 20:53 Заголовок сообщения: |
|
|
Якщо серйозна зацікавлений можу ном.телефону? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Viper_umf Италомафиози

|
Добавлено: Вт Июл 31, 2012 12:27 Заголовок сообщения: |
|
|
tarasgeronovuch
дякую, вразі потреби буду мати на увазі _________________ Fiat Regata weekend -> Lancia Dedra -> кетайпаркет |
|
Вернуться к началу |
|
 |

|
Добавлено: Чт Авг 30, 2012 09:12 Заголовок сообщения: |
|
|
Щоб не створювати нової теми буду ставити питання тут (а питань дуже багато).
Хочу зняти і почистити форсунку!Яка напруга потрібна щоб форсунка відкривалась/спрацьовувала? |
|
Вернуться к началу |
|
 |
RomanLviv Италомафиози

Возраст: 37 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 25.08.2009 Сообщения: 891 Откуда: Львов
|
Добавлено: Чт Авг 30, 2012 09:26 Заголовок сообщения: |
|
|
tarasgeronovuch писал(а): | Щоб не створювати нової теми буду ставити питання тут (а питань дуже багато).
Хочу зняти і почистити форсунку!Яка напруга потрібна щоб форсунка відкривалась/спрацьовувала? |
12В. |
|
Вернуться к началу |
|
 |

|
Добавлено: Чт Авг 30, 2012 09:35 Заголовок сообщения: |
|
|
Бо тут маю зарядне від Нокіа то дає щось 8 і трохи вольт! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
titan Италомафиози

Возраст: 49 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 22.04.2011 Сообщения: 1051 Откуда: Кременчуг
Авто: Fiat Tipo 1.6 spi GM Delco Weber=>Hyundai Accent 1.4 => Nissan X-Trail
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
CreAtoR Италоманьячище

Возраст: 44 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 05.11.2010 Сообщения: 25280 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Чт Авг 30, 2012 10:52 Заголовок сообщения: |
|
|
товарищ сделал типа-стенд для чистки. Над: лампочка 12 в/мало вт, микро-кнопка без фиксации положения, аккум и провода шприц пластиковый и очиститель карбов шприц потому шо аккурат плотно в форсунку садится, а в его нос уже суваем трубочку очистителя - одной рукой делаем давление с аэрозоля, второй рукой делаем форсунку - прерывисто! пол-секунды открытой за один раз - это мегадостаточно. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2 |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|