| 

|  | Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT 

|  |  

| Предыдущая тема :: Следующая тема |  
		| Автор | Сообщение |  
		| viktor2587 Италолюбитель

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Вт Апр 30, 2013 22:23    Заголовок сообщения: Хтось регулював клапана на скудо 1.9TD |   |  
				| 
 |  
				| Доброго вечора всім.Порадьте будь-ласка доброго майстра який би клапана відрегулював клапана на моєму паскуднику 1.9TD, 1998р.бо погано заводиться і пускає сивий дим. Свічки поміняв, компресію поміряв,форсунки теж в нормі,паливна апаратура теж гуд.  |  |  
		| Вернуться к началу |  |  
		|  |  
		| Freedom Италоманьячище

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Вт Апр 30, 2013 22:37    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				| Юра на гаражах по вул. Довжека, заїжаєш від протасевича і поворот на гаражі на ліво, як на мене толковий мужик, тел десь но незнаю де.... на СТО здеруть гроші, особливо Грація, не подобається їхній сервіс у ж сильно понтові і дорогі.... ще на гайовій є СТО по дизелях тел. і адресу не памятаю здається...
 в Юри міняв два рази ремні ГРМ і приводний і помпу на пижику не давно, все робить толково
 |  |  
		|  |  
		| viktor2587 Италолюбитель

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Пт Май 03, 2013 23:21    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				| Дякую за пораду спробую там це 5 стоянка в мене там гараж . Про Грацію теж поганоі думки обслуговував службове віто проблеми з турбіною. Так вони загнали авто на яму а потім сказали що вони таке нероблять і відправили мене на турбо сервіс на територіі комбайнового заводу сказали що там зроблять бо в них дизель сервіс а власник той самий але до чого я веду заіхав я на турбо сервіс на яму прислали якогось пацана і він взяв кусок дроту і шось там підвязав турбіна запрацювала але це ненадовго. Халтурщики і гроші здерли немалі ні граціі.  _________________
 Scudic 98р,1.9ТD
 |  |  
		|  |  
		| teofil Италомафиози

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Пт Май 03, 2013 23:27    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | viktor2587 писал(а): |  	  | Дякую Р·Р° пораду СЃРїСЂРѕР±СѓСЋ там це 5 стоянка РІ мене там гараж . РџСЂРѕ Грацію теж поганоі РґСѓРјРєРё обслуговував службове віто проблеми Р· турбіною. Так РІРѕРЅРё загнали авто РЅР° СЏРјСѓ Р° потім сказали що РІРѕРЅРё таке нероблять С– відправили мене РЅР° турбо сервіс РЅР° територіі комбайнового заводу сказали що там зроблять Р±Рѕ РІ РЅРёС… дизель сервіс Р° власник той самий але РґРѕ чого СЏ веду заіхав СЏ РЅР° турбо сервіс РЅР° СЏРјСѓ прислали СЏРєРѕРіРѕСЃСЊ пацана С– РІС–РЅ РІР·СЏРІ РєСѓСЃРѕРє дроту С– шось там підвязав турбіна запрацювала але це ненадовго. Халтурщики С– гроші здерли немалі РЅС– граціі.  | 
 Переклад:
   Дякую за пораду спробую там це 5 стоянка в мене там гараж . Про Грацію теж поганоі думки обслуговував службове віто проблеми з турбіною. Так вони загнали авто на яму а потім сказали що вони таке нероблять і відправили мене на турбо сервіс на територіі комбайнового заводу сказали що там зроблять бо в них дизель сервіс а власник той самий але до чого я веду заіхав я на турбо сервіс на яму прислали якогось пацана і він взяв кусок дроту і шось там підвязав турбіна запрацювала але це ненадовго. Халтурщики і гроші здерли немалі ні граціі. Sad
 |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения
 Вы не можете редактировать свои сообщения
 Вы не можете удалять свои сообщения
 Вы не можете голосовать в опросах
 Вы не можете присоединять файлы в этом форуме
 Вы можете скачивать файлы в этом форуме

|