|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
 |
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Джон Дір Италомафиози

Возраст: 41 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 23.03.2012 Сообщения: 587 Откуда: Житомир/Київ
|
Добавлено: Вт Май 06, 2014 12:36 Заголовок сообщения: Задні пружини |
|
|
Загалом питання полягає у виборі бренда, оскільки, як не дивно, виробників пружин на наші старушки є чимало.
Зокрема, хто має досвід використання пружин MAGNUM TECHNOLOGY або TEVEMA, поділіться досвідом.
Ціна в них хороша, а от якість.....не відомо.
На перед поставив пружини LESJOFORS, вже 20 000 км - політ нормальний, хотів такі ж і на зад - але ціна на них значно виросла, ось тому і звернув увагу на дешевші.
Перечитавши форум, від ідеї проставок чи пружин з SW відмовився, оскільки машина й так жорстка, тому вирішено міняти пружини на нові, до того ж поставив нові амортизатори.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Сергей Италомафиози

Возраст: 47 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 06.12.2009 Сообщения: 974 Откуда: Vinnitsa
|
Добавлено: Вт Май 06, 2014 12:45 Заголовок сообщения: |
|
|
проставки от ТАЗов вполне нормально стают (самые большие), я даже под них добавлял еще по 1см кольца, полет нормальный.....А то что жесткая, то после замены ремкомплектов задних рычагов, становится намноооого мягче.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Джон Дір Италомафиози

Возраст: 41 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 23.03.2012 Сообщения: 587 Откуда: Житомир/Київ
|
Добавлено: Вт Май 06, 2014 13:31 Заголовок сообщения: |
|
|
Цей ремкомплект (BIRTH 50160)?
Описание: |
|
Размер: |
24.47 KB |
Просмотрено: |
209 раз(а) |

|
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Viper_umf Италомафиози

Возраст: 38 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 01.05.2009 Сообщения: 1137 Откуда: Lviv
|
Добавлено: Вт Май 06, 2014 13:39 Заголовок сообщения: |
|
|
Джон Дір
так, ремкомплект цей.
щодо пружин, то я ставив максимально великі проставки від тазіка + міжвиткову проставку.
і комфортно і не занизько.
_________________ Fiat Regata weekend -> Lancia Dedra -> кетайпаркет |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Джон Дір Италомафиози

|
Добавлено: Вт Май 06, 2014 14:44 Заголовок сообщения: |
|
|
А ці проставки жорсткішою підвіску не зроблять?
З новими пружинами ці проставки ставити раціонально чи ні? Чи то вже занадто буде задерта попа?
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Viper_umf Италомафиози

Возраст: 38 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 01.05.2009 Сообщения: 1137 Откуда: Lviv
|
Добавлено: Вт Май 06, 2014 15:20 Заголовок сообщения: |
|
|
Джон Дір
це в мене з новими пружинами
міжвиткова проставка мені жорсткості не додала, вона лише обмежила хід важіля в самому кінці стискання.
я трохи інші цілі переслідував, в мене при максимальному стисненні підвіски колеса терлися по арках з середини.
|
Вернуться к началу |
|
 |
Джон Дір Италомафиози

|
Добавлено: Вт Май 06, 2014 15:29 Заголовок сообщения: |
|
|
А які пружини ставив?
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
типосятина Италомафиози

Возраст: 41 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 14.01.2014 Сообщения: 798 Откуда: Днепропетровск
|
Добавлено: Вт Май 06, 2014 16:11 Заголовок сообщения: |
|
|
Viper_umf
Подскажи по-подробнее, что за межвитковые проставки, сколько стоят? У меня такая же проблема - колеса трут подкрылки. Хорошо ли помогает на груженой машине? У меня как сзади 3 человека сядут - начинается затирание на кочках, хотя пружины и амморты новые, 3000 всего прошли.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
RomanLviv Италомафиози

Возраст: 37 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 25.08.2009 Сообщения: 891 Откуда: Львов
|
Добавлено: Вт Май 06, 2014 16:36 Заголовок сообщения: |
|
|
Viper_umf
через рік, а то й скорше ті проставки розвалятся від стаканів на які одіваются, і будуть не понятні звуки. в мене так попередній власник зробив. машина висока, а коли пружини підуставші то все рівно, на лежачих поліцейських машина билася в фаркоп (якшо різко проїхати). я то все діло перебрав і повикидав поставив нові пружини, машина нижча, але жорсткіша ну і мабуть що зразу ше нові аміки кинув.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Viper_umf Италомафиози

|
Добавлено: Вт Май 06, 2014 16:48 Заголовок сообщения: |
|
|
RomanLviv
взагалі без проставок буде ще той лоурайд там -10см як мінімум
проставки можна хоч щороку міняти, 60-100грн пара в залежності від розміру.
зустрічне питання, якщо ти викинув проставки, то на що одітий замок для пружини?
Цитата: | Подскажи по-подробнее, что за межвитковые проставки, сколько стоят? |
коштували приблизно 20-25грн/шт
отак виглядають
Цитата: | А які пружини ставив? |
сорі, фірму не згадаю
|
Вернуться к началу |
|
 |
RomanLviv Италомафиози

Возраст: 37 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 25.08.2009 Сообщения: 891 Откуда: Львов
|
Добавлено: Вт Май 06, 2014 22:07 Заголовок сообщения: |
|
|
Viper_umf
там є рідні гнізда під пружини (з твердої резини) товщиною десь пів сантиметра все сідає супер, зад в мене не задертий і колеса розміром 185/70/Р14 і гружонна сідає трохи але нічого не затирає. На мою думку затирання об крила це неправильний виліт диска.
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Viper_umf Италомафиози

|
Добавлено: Ср Май 07, 2014 09:40 Заголовок сообщения: |
|
|
Цитата: | там є рідні гнізда під пружини (з твердої резини) |
пощастило, в мене там просто метальовий підрамник
|
Вернуться к началу |
|
 |
RomanLviv Италомафиози

|
Добавлено: Ср Май 07, 2014 11:57 Заголовок сообщения: |
|
|
Viper_umf
ну я просто цілу балку від брави поставив (вона ше не бачила наших кулібінів)
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
Viper_umf Италомафиози

|
Добавлено: Ср Май 07, 2014 12:01 Заголовок сообщения: |
|
|
Цитата: | ну я просто цілу балку від брави поставив |
ги, з цього треба було починати розмову
|
Вернуться к началу |
|
 |
sheriff Италоманьячище

Возраст: 48 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 17.01.2010 Сообщения: 2049 Откуда: Украина северодонецк
|
Добавлено: Ср Май 07, 2014 19:16 Заголовок сообщения: |
|
|
кароче,проставки это дерьмо редкое,если пружина села то езда как на бревне,новые пружины и все будет красиво,у меня на машке передние тевема поляцкие стоят уже два года,очень доволен,сзади каяба вот они как по мне мягковаты но ездить и грузить можно хоть и хотелось бы пожоще
|
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|