Стало питання ремонту ходової спереді.
Пружинки підсіли, розвал коліс не правильний жере резину (від центру осі до верхньої точки крила 35,5 см.)
Думаю, що треба міняти пружини, опорні подушки і стойки . Хоча стойки і не потекли але думаю що їм вже кирдик (пробіг на цих стойках десь 60 тис.(5-6 років).
Кавалки зараз дорогі та й курс росте. Логічно проскакує думка на чому б зекономити.
може якщо стойки ще виявляться не вбиті в хлам поміняти тільки пружини і опорні подушки?
Ну і якщо міняти то що ставити аби ті самі пружини за пів рокуне сіли як мої?
Надибав на просторах інтернету варіанти:
по пружинах
KYB RC2144
SUPLEX 9132, 9053 , 9140 , 9142
LESJOFORS 4026146
ну і ще монро
а по стойках
кращі пропозиції від
каяба надибав два номери 345031 та 344631
ну і монро
плю ще білштейн та сач.
Люди добрі допоможіть розібратись або поділітся досвідом вдалого чи не дуже використання.
Буду дуже вдячний. Дуже не хочеться викидати гроші на неякісні речі.
Полистай поиском,удели время и на форумах найдёшь много информации.Однозначно тебе никто не скажет,тут надо МОСК напрячь немного и проанализировать уже разжованное.Это как : хочу купить корову но не имею возможности,могу купить козу,но не имею желания. _________________ Галантерея,ремни,кошельки,сумки из кожи ручной работы.Любой "каприз из кожи"под заказ.
https://www.facebook.com/pg/StetsLeatherCraft/photos/?ref=page_internal
Себе полгода назад поставил пружины LESJOFORS 4026146 и стойки
монро номер не помню , машину не узнать. Стала намного мягче . _________________ владимир т
А с чего Вы решили что нужно что-то менять?
Сначала поехать можно на диагностику компюторную, а там сможете хоть какое-то представление иметь по поводу ремонта и замене!
Я чебе купил на рычаги все втулки так как думаю авто прошло 210000 то нужно заменить (так для себя).
Приехал к знакомому автомастеру и говорю меняй! А он что-то там полазил минут 15 и говорит Не мешай машине роботать! Вот и лежат втулки у меня в подвале.
Сначала проверьте всё нормально! _________________ +380637340730
Полистай поиском,удели время и на форумах найдёшь много информации.Однозначно тебе никто не скажет,тут надо МОСК напрячь немного и проанализировать уже разжованное.Это как : хочу купить корову но не имею возможности,могу купить козу,но не имею желания.
Так справа в тому, що вже МОСК закипає від форумів і сайтів та сукупної інформації згрупував дещо та й вирішив запитати аби не купити відверте г..но. Яж розумію, що не перший у кого виникли такі проблеми.
Дивлюсь як Ви бачите на не на козу, тут дешевого думаю не варто ліпити.
LESJOFORS 4026146 після пів року не сильно просіли?
А SUPLEX 9132 ніхто не юзав?
А с чего Вы решили что нужно что-то менять?
Сначала поехать можно на диагностику компюторную, а там сможете хоть какое-то представление иметь по поводу ремонта и замене!
Я чебе купил на рычаги все втулки так как думаю авто прошло 210000 то нужно заменить (так для себя).
Приехал к знакомому автомастеру и говорю меняй! А он что-то там полазил минут 15 и говорит Не мешай машине роботать! Вот и лежат втулки у меня в подвале.
Сначала проверьте всё нормально!
Я тебя разочарую. На передней подвеске пока рычаги не снимешь, не узнаешь состояние сайлентблоков. Из личного опыта.
Так что если диагностика выявила необходимость замены однго какого-то сайлента, лучше всего купить под замену все.
Denwer
Не факт. Совсем уставший сайлент видно при шатании машины. Под совсем уставшим имею ввиду, когда его палец-втулка уже "отвалилась" от резинки и люфтует в ней. У себя такое наблюдал. _________________ Чем сможем - поможем. 093-161-68-24. Лёха
В мене тоже передок гримає, Заїжджав на СТО, грішать на стойки, хоча точно ніхто сказати не може, якщо нажати відпустити здається працюють, проте кажуть на середині ходу можуть бути провали. Наскільки я зрозумів у нас на Добло стоять газові стойки. Може хтось стикався з питанням відновлення їх. Чи тільки масляні підлягають відновленню.
Тому, що за попередніми підрахунками заміна стойок винесе десь 3000 грн, без робіт + ще пружини.
Denwer
Не факт. Совсем уставший сайлент видно при шатании машины. Под совсем уставшим имею ввиду, когда его палец-втулка уже "отвалилась" от резинки и люфтует в ней. У себя такое наблюдал.
дружище, я з тобою не погоджуюсь! Тут реально специ не можуть провірити задні сайлентблоки передніх речагів, тому це вже закон - як міняти сайленти спереду, то всі. Я чуть не попав на два дні простоя з твоїм підходом. Візуально все за..сь, а всередені порохно
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме