Кто-то сталкивался,как выходили с ситуации по сайлентам задней подвески-есть схема с номерами сайлентов или кто-то подбирал полиуретан ? Менять надо все, но полной комплектации не нашел,кроме втулок на рычаги-2 шт., 4 наконечника и клеммы(если надо,по памяти уже не помню,есть ли там сайлент) и все,остаток неизвестен и Тяга задней подвески передняя-с двух сторон по сайленту ,они тоже меняются или только с тягой,которой нет нигде . Какие были решения по этому вопросу? _________________ "... А тепер слухай: ось іде
справжня машина! Лянча! вона
напевно наздожене і Мерседес і
Рено, як вовк пару ягнят.
Ти тільки послухай, як працює
мотор! Як орган ... "Е.-М.Ремарк
Powerflex помойму кіти має.
Можеш до цих http://www.vtulka.net.ua/ua/ звернутись. Може щось порадять-підберуть. Я в них ПУ собі на перед брав.
Вони там по розмірах сайлента чи посадочного місця підбирати вміють. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Ок,дякую. _________________ "... А тепер слухай: ось іде
Порада. Якщо сайлент трохи замалий - можна завтулити посадочний отвір. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Дякую ще раз, буду розбиратися та міняти. _________________ "... А тепер слухай: ось іде
А можно не мучится, просто купить у меня на разборке Да, Б/у, но оригинал и в очень хорошем состоянии 097 336 00 66 или 063 484 45 00 Руслан Авто из Европы
А можно не мучится, просто купить у меня на разборке Да, Б/у, но оригинал и в очень хорошем состоянии 097 336 00 66 или 063 484 45 00 Руслан Авто из Европы
Не підтримую. Пофіг шо то оригінал, тут наші дороги...
Хоча з іншого боку поперечні сайленти довго ходять... _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Єгарна пропозиції від русланаднєпр - все нове,але не все в наявності. Як можно вгадати з б/у ,не знаю,було взяв стойки і на 1000 км не пройшли.,хоча казали ,що гарні. Може взяти ташико по 50 доларів нові та не паритись та нові сайленти,але в 400 ує-не знаю.робота дорога-не хочу 2рази переробляти. _________________ "... А тепер слухай: ось іде
ще питання з рейкою- робити свою чи взяти з рлзборки.Як вгадати? _________________ "... А тепер слухай: ось іде
Я реставрував свою. Тоді це коштувало 1300 грн(курс . З відновленням хромового покриття. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Я також схиляюся до цього варіанту,або взяти за 700 грн. з розборки та її зробити та замінити.Просто вже замовив рідку ризину plasti dip на покриття(200 дол. + підготовка) та все важко потягнути. І не хочу зайві гроші платити.Задня підвіска все одно не критична,але хочу робити все ,як повинно бути.Машина подобається і сподіваюсь довести її до гарного стану. _________________ "... А тепер слухай: ось іде
Хоча з іншого боку поперечні сайленти довго ходять...
Если оригинал,то долго ходят. А всякие акрон мало через 10 тыс. разваливаются.
Я бы в задние продольные ПУ поставил,а в поперечные оригинал-будет отличный вариант. _________________ Diesel Smoke, Dangerous Curves
Дизель без турбины-это кот без яиц)
Ок. _________________ "... А тепер слухай: ось іде
Хоча з іншого боку поперечні сайленти довго ходять...
Если оригинал,то долго ходят. А всякие акрон мало через 10 тыс. разваливаются.
Я бы в задние продольные ПУ поставил,а в поперечные оригинал-будет отличный вариант.
Я теж схиляюсь до такого варіанту. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме