короч я в ентом механизме розбіралсо оч углубленно, релє там дійсно нема, напруга знімаєтся прямо з мікрухи, якийсь там операційник тому якщо її напруги нема тре міняти мікрухц у блоці кліми, тепер про шестерню, якщо зняти бардачок і ослабити болти які кріплять всю печку тоді всі 3 самореза відкрутити хоть і геморно но можливо, саму шестерню я пробував робити з епоксидки, не особо вийшло тому реставрував ту що була, добавив металу, але рано радуватись, принцип дії там ну вже дуже тупий, є фіксований час протягом якого подаєтся напруга на моторчик, і нема кінцевиків тобто мозк незнає в якому положенні зараз заслонка, відповідно кожного разу коли заслонка впираєтся в крайне положення на неї ще кілька секунд подаєтся напруга, редуктор там доволі серйозний і зусилля на пластмасові деталі надто велике, тому і ламаєтся, щоб цей механізм победить було вирішено замутити контроллер моторчика який би вирубав його при зростанні струму(в крайнйому положенні) і знову включав би коли полярність змінилась, прошивка для дівайса вже готова а сам дівайс ніяк нема часу зпаяти. от його схема кому цікаво.
А і ще, кому тут зробили шестерню з титана? ціна? мож там ще зроблять, думаю тут багато кого зацікавить!!!
Разобрался! Моторчик в приводе у меня залип. Разобрал, отдельно погонял, смазал, собрал - работает! Вот только как теперь назад это все надежно прикрепить, ведь отломал я два уха.
Авто: Tempra 1.9TDs DGT & AR145TD (когда-то Uno D & "зубило")
Добавлено: Пт Сен 15, 2017 13:50 Заголовок сообщения:
Ну не перемелет шестерню (бо она ж теперь титановая), перемелет еще чего-то. Есть варианты поставить два микрика и два диода, тогда все будет по концевикам.
А по цене изготовления шестерни, думаю будет проще купить привод на разборке. _________________
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.03.2017 Сообщения: 17 Откуда: Украина
Добавлено: Пт Сен 15, 2017 14:47 Заголовок сообщения:
Андрей К писал(а):
Ну не перемелет шестерню (бо она ж теперь титановая), перемелет еще чего-то. Есть варианты поставить два микрика и два диода, тогда все будет по концевикам.
А по цене изготовления шестерни, думаю будет проще купить привод на разборке.
Так так , а можно поподробней, что за микрики что за диодики) можно поподробней , как это все спаять?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме