Подзвоніть по розбіркам. Глушак в зборі не сама ходова позиція. Можливо хтось і "відріже" за недорого.
Б.у. глушник?
Гроші у повітря (с)
Я не знаю де ви і як їздите але у мене (2008 рік і пробіг за 140тис) глушник та гофра були як новенькі.
І дивлячись на рівень зносу цих запчастин по моїй (нажаль вже колишній) авто, я б був таким категоричним на б/у гофру)
Ви дійсно вважаете, що на шрот везуть з пробігом у 140 тис км?
Зазвичай "тотал", а з пробігом як повезе)))
Я ГУР брав з розборки, трохи було лячно звісно. Хз скільки він той гур наїздив, але по відчуттям набагато легший мого з пробігом 140тик.
Хоча логічно було б ту гофру окремим номером кинуть.
Я каталожні номери дививсь на фіатонлайн, хоча той сайт не всі номери дає (тема була за сальнік рейки, в каталозі номеру нема а по факту таки є), можливо таки та гофра має свій номер.
Трохи вам тут нагуглив. От наприклад кусок глушака має свій номер
FIA8086
Забийте в пошук на сайті
(Прямий лінк не вставлю бо на сторінку дуже розтягує)
Наче воно? Думаю і гофра має (або повинна мати) свій номер
Последний раз редактировалось: Shadons (Вт Дек 12, 2017 20:02), всего редактировалось 1 раз
Глянув епер по варіантам глушника
Є ще отака варіація з глушником (kw55-733) (це mtj 1.3 euro 4 але з якоюсь варацією на каталізатор як я зрозумів)
Думаю у вас не розборний але фотку залишу
!214989682922
Якби його вживу поміряти то думаю гофра по розмірам повинна бути стандартно
Номер 51823589
Ребята, на Дачиях (Соленза, Супернова), глушитель начинается от катализатора, как и у нас. А инструкция по замене отдельного элемента начинается так: болгаркой разрежьте трубу в этом месте... И отдельных каталожных номеров элементов тоже нет
Проблем обычно не возникает что-то заменить, когда адекватный сварщик и рынок рядом. На Солензе, к примеру, глушители горели за полгода, после кастрации ката. Вопрос решился установкой глушака из нержавейки. За гофру никогда даже не заморачивался - абы диаметры совпали.
Перечитав тему і зрозумів, що знайти "готовий" варіант гофри в "коробці" не вийде
Без зняття розмірів і поїздки на ринок взагалі ніяк?
Бо було б так добре замовити десь її ... отримати ... і поїхати оперативно замінити _________________ Fiat Fiorino 1.4 (2009) [ПРОДАНО] -> Hyundai Elantra 1.8 (2012) + VW Passat B7 2.0 TDI (2013)
evo
В Киеве можно поехать на любое "глушильное" СТО
От гаража, до Пингвина или, для особо привередливых и желающих получить супер топ выхлоп целиком, с гарантией на многие годы, к Саше Афанасьеву
Не поверите , так и есть , везут машинки до 150 тыс. Если вы разбираетесь в машинах , вы поймёте по ёё сосоянию где 150 проехала , а где 350 . Бывает конечно завозят и с большим пробегом .
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме