Зачем горячиться и сразу менять двигатель или скидывать авто намного дешевле? В чем проблема? Что-то стучит - надо для начала выяснить что именно. И дальше исходя из увиденного уже принимать решение.
...та що тут писати - типовий варіант де купили "свіженький" 10ти річний дизельок на якому бабуся до церкви по вихідних їздила і накатала всього 170 тис і сміятись і плакати що в нас люди ще на то ведуться...
зараз тих шпунто ево\шпунто і тд 1.3 дизель у нас тут в області понаганяли - на кожному кроці - і всі як під копірку 6тис доларів і 150 тис пробіг angelonka стала Вам та машина 7м то ше "цветочкі" - купляти дизеля на останні гроші і навіть не перевірити пробіг, або не звозити на толковий дизель-сервіс - то звичайно ше треба було так вляпатись...
тепер по темі - на "Пластик" навіть не їздіть - бо "роздінуть" Вас і нічого не зроблять, там треш а не офф сервіс.. по 2ге - на тому двигуні ланцюг - встановити його без "кондукторів" не правильно - також 2 рази плюнути (шо зазвичай і роблять наші гаражні майстри - а "гонщики" міняють ГРМ чим подешевше або взагалі не міняють)))... якшо є помилки по ресинхронізації датчиків КВ і розпредвала - то полюбому треба починати з установки ланцюга ГРМ "правильно" - шо Вам і пробували пояснити на Пластику - а для того треба пів мотора розібрати - може там ланцюг або натягувач тарабанить просто, або поршень клапан доганяє)) через неправильно поставлений ланцюг...
...пробіг там перевірити по блоках простим ЕЛМ - взагалі проблем нема, гонщики щоб подешевше труть тільки в приборці - а в Бодіку і в блоці двигуна - вся картина на лице і 370 тис повністю реально при своєчасному європейському обслуговуванні - на Пластику мають дил. сканер - тому можливо і правду вони Вам кажуть про 370 тис..
на Вашому місці нема чого панікувати - а потрібно загнати того Фіата на нормальний провірений дизель сервіс - поставити ланцюг нормально - перевірити компресію, можливозаглянути в циліндри, - скинути піддон і глянути до вкладишів - тоді вже робити якісь висновки
дуже дякую за розширений опис.
я не надіялась купити машину з реальним пробігом ітд. Але блін.. ну то вже капец з тиммотором. підозрюю, той гад, що її завіз, налив туда купу присадок, тому все гарно працювало, а вже після ТО коли поміняли масло, виявилось от таке.
вже в середу везу робити девлекторку. Там буду вже знати.
так вляпалась, признаю, що відчуваю себе суперлохом.. думаєте мені не соромно от вас тут це все питати? соромно.. ну але вже нічого не вдію.
За 5.5 напевно віддала б. Машина 11 року. Макс комплектація.
ну 4.5-5 може хтось і купить з проблемним мотором...
на такому пробізі вже і турбіна на ладан дихає і ше кучу дизельних супутніх проблем егр\паливний\ форсунки і тд
нема сенсу віддавати за 5 навіть, я краще вкладусь в ремонт і можливо в заміну мотора.
ні, свого ще не викладала. Немає сенсу. я чекаю заключення по ньому.
angelonka
так - масло погустіше + присадочки - роблять чудеса....
ви змінили на масло те що прописано заводом - ось і стук виліз... якшо так -то знімати піддон і якшо там шатунний вкладиш тарабанить - то заміна мотора буде кращим варіантом ніж ремонт - бо якшо чесно не знаю де у Львові нормально дизелиний двигун зроблять _________________ Слава Україні!!
angelonka
так - масло погустіше + присадочки - роблять чудеса....
ви змінили на масло те що прописано заводом - ось і стук виліз... якшо так -то знімати піддон і якшо там шатунний вкладиш тарабанить - то заміна мотора буде кращим варіантом ніж ремонт - бо якшо чесно не знаю де у Львові нормально дизелиний двигун зроблять
фу...я ненавиджу всіх тих козлів, хто ганяє ті машини. от як так можна а?
їду кудась на Боткіна до Андрія. Нам його порадили.
мені б отакий варіант щоб машина собі ще хоч 50 тис наїздила.. бо вона мені дуже дуже подобається.. Я довго вибирала модель..
в ціновійй категорії до 7 тис пунто перемагає.. але оці всі машини, що зараз женуть - то ж хлам так?
Оригінальний метод шукати джерело стуку. Інших нема? Проблема відрізнити стук КВ та його вклашишів від інших? І при чому тут криво закріплений/встановлений/приліплений ГРМ до заміни масла?
angelonka, поки не буде проведена нормальна діагностика з стетоскопом, не треба сипати попіл на голову і йти в пустелю Нагев. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Оригінальний метод шукати джерело стуку. Інших нема? Проблема відрізнити стук КВ та його вклашишів від інших? І при чому тут криво закріплений/встановлений/приліплений ГРМ до заміни масла?
angelonka, поки не буде проведена нормальна діагностика з стетоскопом, не треба сипати попіл на голову і йти в пустелю Нагев.
Не знаю, що відповісти, бо таке заключення дав мені Пластик.
та, чекаю середи.. розумію, що нічого не ясно. Просто дуже переживаю. Тому і питаюсь, порад)
така машина як вас з таким пробігом 130 не бита в Німеччині буде коштувати 7000$
тобто ви її не купили б
ну в німеччині вона не буде коштувати 7 євро, бо я бмв 116 купила там за 10 евро, а це бмв, а не фіат.
буде коштувати від 3500 думаю. далі ромитнення, і вже в україні так, вона стане в 7. я б і не проти купити її за 7, але немає машин з німеччини, все з голландії, бо там це дешевше. бо вони не роблять то, ітд..
я б навіть сама пригнала.. але це реально рулетка. вониж зараз всі пронюхали., що в Украхні бум на авта з европи, і підсовують шлак. А летіти кудась, без машини.. це програшна на 100% ситуація. от і маю зараз те що маю
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме