| 
				Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT

| 
				  | 

| Предыдущая тема :: Следующая тема   | 

| Автор | 
		Сообщение | 

діма2019 Amico

Возраст: 30 Знак зодиака:   Зарегистрирован: 11.01.2019 Сообщения: 17 Откуда: Вінниця
  | 

Добавлено: Вс Авг 13, 2023 13:53    Заголовок сообщения:  | 
				        | 

| 

| як його скинути ?
 | 

| 

| Вернуться к началу | 
		 | 

| 

діма2019 Amico

Возраст: 30 Знак зодиака:   Зарегистрирован: 11.01.2019 Сообщения: 17 Откуда: Вінниця
  | 

Добавлено: Вс Авг 13, 2023 15:14    Заголовок сообщения:  | 
				        | 

| 

чорний йде в салон

|  Описание: | 

| 

|  Размер: | 
		 303.53 KB | 

|  Просмотрено: | 
		 158 раз(а) | 

| 

| 

| 

| Вернуться к началу | 
		 | 

| 

Yur4ik61 Италомафиози

Возраст: 64 Знак зодиака:   Зарегистрирован: 11.10.2012 Сообщения: 931 Откуда: Житомир
  | 

Добавлено: Вс Окт 08, 2023 16:24    Заголовок сообщения:  | 
				        | 

| 

Дайте хто лінк на магазин з маслом Selenia WR 5W-40. Колись брав у жестяних банках по 2 л і фільтр та не пам'ятаю де.
 _________________ Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги. | 

| 

| Вернуться к началу | 
		 | 

| 

andervol Италолюбитель

Возраст: 44 Знак зодиака:   Зарегистрирован: 30.08.2016 Сообщения: 85 Откуда: Марипуполь
  | 
		 | 

| Вернуться к началу | 
		 | 

| 

andervol Италолюбитель

Возраст: 44 Знак зодиака:   Зарегистрирован: 30.08.2016 Сообщения: 85 Откуда: Марипуполь
  | 

Добавлено: Пт Окт 13, 2023 06:21    Заголовок сообщения:  | 
				        | 

| 

| Короче разобрался. Это термостат. И второй болт внизу ближе к бамперу. На ютубе мужик ломает совсем варварским методом.
 | 

| 

| Вернуться к началу | 
		 | 

| 

andervol Италолюбитель

| 

Добавлено: Пн Окт 23, 2023 21:26    Заголовок сообщения:  | 
				        | 

| 

Кто по ДМРВ спец?  На полоске, той, что глубже, должна быть тёмная сопля, на которую оранжевая стрелка показывает?

Когда разобрал ДМРВ, пластик внутри в жирной саже был, торец сенсоров, которого красно-оранжевая стрелка касается - в аналогичном чёрном налёте. Со шприца, спиртом раз двести пришлось прыснуть, пока чешуйками по 0,01мм не слезло.  А вот на полосках в глубине, непонятно, смывается что-то или нет.
 | 

| 

| Вернуться к началу | 
		 | 

| 

serginio Италоманьячище

Возраст: 39 Знак зодиака:   Зарегистрирован: 07.10.2008 Сообщения: 1257 Откуда: Станіслав
  Авто: Lancia Delta HPE 98'    Fiat Doblo 1.9 MJet 2007   Subaru Outback 2.5  2018
  | 

Добавлено: Сб Май 11, 2024 13:23    Заголовок сообщения:  | 
				        | 

| 

Привіт. 100 років сюди не заходив)) Бо добло не ламався)) Кароч, рейка тече помалу зі сторони пасажира. 2007р 1,9 мультік. Куди не дзвоню реставрація 10-11тис. Є ще якісь варіанти?
 _________________ Грей Сашу, Сашу Грей ))) | 

| 

| Вернуться к началу | 
		 | 

| 

MyKoLa_4WK Amico

Возраст: 45 Знак зодиака:   Зарегистрирован: 22.06.2025 Сообщения: 5 Откуда: Харків
  | 

Добавлено: Вс Июн 22, 2025 14:22    Заголовок сообщения:  | 
				        | 

| 

Вітаю, шановне панство!

В мене добло 2005 jtd першого покоління facelift.

Brand	FIAT PROFESSIONAL

Name	DOBLÒ [DOBLO REST. 2005 (2005-....)]

MVS	119.713.2.0

MVSDesc	PANORAMA 1.9 JTD 8V 105CV 77KW E4 DYNAMIC

Date	9/11/2005

Engine	1910 JTD 8V CF4 105CV/77KW (M84)

Variant	PANORAMA DYNAMIC (V22)

Восені він перестав заводитись на холодну. Ну проблема відома, треба міняти свічи. Трохи спробував ще завестись, як потеплішало, ну і залишив стояти на зиму.

Зараз став заводити - не заводиться зовсім, навіть не хватає двигло. Став розбиратися - коли повертаю ключ, не горять лампи на панелі Check Engine та "працюють свічи накалу". Замінив свічи накалу, все теж саме. Перевірив старі свічи, 2 гаразд, 1 оборвана, і 1 коротке, спротив 0.

Тк не горить Check Engine я став підозрювати живлення компьютера керування двиглом. Підключив катушку реле R9 на пряму на ключ, і став заводитись Фіатик. Але горить Check Engine і помилку видає Р0685 - Engine control relay - open circuit main relay control. Пробував сбросити помилку - повертається.

Зараз я хочу розібратися і полагодити схему живлення компьютера, тк там зараз в мене під капотом радгосп з проводів, бо паятися на блок реле та запобіжників під капотом я не схотів, щоб живлення не йшло туди, куди не треба, а просто відкусив 2 ноги на реле на катушку, трохи залишив, и припаявся туди.

Я думаю, що у проводці десь порушення, але не можу знайти схему жгутів чи схему підключення компьютера. Компьютер Bosch EDC16C39 55200674. У книжках, що я знайшов в інеті, щось незрозуміле мені, бо пишуть 1,2,3 на правому роз'ємі то земля, а в мене 2,4,6 земля, 1,5 живлення. Також на картинках оті 1-5 контакти розташовані трохи по іншому - нижня пара 1,2, потім 1 контакт 3, потім пара 4,5. В мене 3 ряди по 2 пари, тобто контакт 4 на схемах є живленням, на тому ж місці як і в мене 5 живлення.

Скачав програму по фіатам, DTE Rel. 32.2.124, там також схема як у книзі.

В когось є електрична схема підключення компьютера? Або ідеї, що я роблю не так?
 | 

| 

| Вернуться к началу | 
		 | 

| 

Александр Васильевич Италоманьячище

Возраст: 38 Знак зодиака:   Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17312 Откуда: Одеса
  | 

Добавлено: Вс Июн 22, 2025 15:16    Заголовок сообщения:  | 
				        | 

| 

Сайт практично порожній і від кількості ваших постів в різних розділах швидше не буде.
 _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. | 

| 

| Вернуться к началу | 
		 | 

| 

MyKoLa_4WK Amico

Возраст: 45 Знак зодиака:   Зарегистрирован: 22.06.2025 Сообщения: 5 Откуда: Харків
  | 

Добавлено: Вс Июн 22, 2025 22:39    Заголовок сообщения:  | 
				        | 

| 

| ок, дякую.
 | 

| 

| Вернуться к началу | 
		 | 

| 

| 

| 

Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
  |