При переході на "ручку" проблема щезає. Як на мене робот зарано перекидає на наступну передачу (( _________________ Haм не страшні московські воші, нам страшні українські гниди
Так... Проїхав маршрутом Київ-Рівне-Луцьк-Львів-Київ
Разом вийшло 1200 км. Температура повітря до -10 градусів (Цельсія )
У мене враження такі:
Їхати на "роботі" по трасі важко, на "ручці" - чудово. Якщо все робиш у потрібний момент (орієнтуватись по звуку двигуна, а не тахометру мені було простіше), то гарчання, яке характерне цій коробці, майже не проявлялось. Крейсерська швидкість - 90-110 км/год. І хоча далі швидкість набирається легко, починається невиправдано велика витрата палива, а зустрічні фури намагаються здути машинку з дороги
Траса Луцьк-Львів. Це КАПЕЦЬ. Її просто немає, краще повернутись до Рівного і потім поїхати на Львів. Хто знає, що було весною 2010 року з трасою Одеса-Миколаїв - мене зрозуміє. У 5-ти годинній битві з бездоріжжям 500-ка вийшла переможницею! Керувалась легко, з мілкими ямами 15 диски легко порались.
На паскудній бруківці Львова і веде себе паскудно, плигає наче козел у період спарювання, так що львів'янам не їздити на 500-ці ))))
Загалом взяла 5,8 л./100 км. Показник комп'ютера підтвердив розрахунок. При цьому до Луцька показник був 5,5.
Трохи не зручна була посадка (зріст 175 см., середньої статури), якщо ногам комфортно - руки швидко втомлюються тримати кермо і навпаки. Можливо це завдяки об'ємній і численній зимовій одежі. Підлокітник треба обов'язково.
Позаду сиділа одна людина невеликого зросту. З її слів було досить зручно.
Клімат-контроль погано справляється з роботою, якщо за бортом менше -5. Якщо ногам і тулубу тепло - мерзнуть руки і голова.
Погано справляються з роботою щітки переднього скла при мінусовій температурі. Ще й при зменшенні температури мерзнуть сопла (залита рідина була "-40").
Роздуплив Блу&Мі - шикарна штука! (заводський гучний зв'язок на Блютузі і програвач Мп3). Звучання динаміків на невеликій гучності - ближче до гарного, на великій - повне лайно.
Серво-руль приємний. Єдине, до чого треба звикнути - це до не дуже вдалого розміщення кнопок системи Блу&Мі - вони весь час попадаються під пальці під час перемикання станцій чи регулювання гучності.
Ближнього світла трохи недостатньо, як на мене. Особливо коли заляпуються снігом фари.
Пи.Сь. Тут обговорювалась можливість закріпити теми з характеристиками моделі - цю можна закріпити, а оцінки зробити першим повідомленням (чи опитуванням?).
Пи.Пись. Соромно за країну. І за стан шляхів, і за бруківку Львова, і за
організацію Свята Шоколаду, і за "готелі", і за стан замків, і за морду Овоча на кожному перехресті. Яке там Євро-2012...
Хочу відзначити шинок "Софія" (70 км. від Львова по Рівненські трасі, с. Суходоли, на перехресті). Інтер'єр радянської їдальні. Але годували швидко, смачно і дуже дешево. Дякуємо їм. _________________ Haм не страшні московські воші, нам страшні українські гниди
В спортивной вариации практически отсутствует как понятие комфорт для пассажиров сзади, насчет подвески нет замечаний (на ура работает), шумоизоляция...ем...ну я слышу рокот выхлопа на 180 но к такой скорости обычно музыка уже сделалась погромче всякого
Музыка заменена, с климатом проблем не видел....только в хорошие - нужно дать нормально прогреться авто перед включением ибо дает какой-то побочный "шум", так же в мороз плохо справляются дворники - пропускают "куски". А еще про фуры...стоит как вкопанная на любой скорости (связано с обвесом и подвеской)....А да хороший у тебя расход А у меня зависит сильно от настроения и залитого бензина (примерная формула: Нет настроения - 5,6-6,3 на 100, Хорошее настроение - 7-8л на 100км, Хорошее настроение + Shell Vpower = 9-10л )
А и да я с Киева, а на учете в Полтавской области.
p3cn3kT
Треба б було на зустріч з'їздити, поділитись ))
З'явився якийсь зайвий шум... методичне тріскотіння, здається на вихлопі, бо від включення коробки не залежить, а при відсутності навантаження на двигун тимчасово стає тихіше... _________________ Haм не страшні московські воші, нам страшні українські гниди
Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.12.2009 Сообщения: 2034 Откуда: Киев
Добавлено: Сб Мар 12, 2011 15:35 Заголовок сообщения:
limerix писал(а):
Привіт, всім!
Підкажіть, яку сігналізацію поставити на п*ятисотик?
Приветствую.
Поздравляю с покупкой!!!
Однозначно Вам вряд ли кто-то скажет.
Могут только сказать, что стоит у себя или у друзей.
Вам нужно решить для себя что именно нужно от сигнализации (функционал) ... ну и сколько готовы потратить на её покупку.
Главное не забывать о затратах на установку _________________ Fiat Fiorino 1.4 (2009) [ПРОДАНО] -> Hyundai Elantra 1.8 (2012) + VW Passat B7 2.0 TDI (2013)
Возраст: 74 Знак зодиака: Зарегистрирован: 12.03.2011 Сообщения: 4 Откуда: Київ
Добавлено: Сб Мар 12, 2011 15:43 Заголовок сообщения:
Дякую!
Авто буде стояти на стоянці за будинком (400 метрів). Установка 730грн.
Це перше авто, тому нічого не знаю про сігналки. Хочеться, щоб її вартість була в районі 1200 грн, але якщо треба ставити дорожчу, то ок.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме