если ковото интерисует обшивки в бердичеве , пишите подскажу куда как ехать , где качество делают ,где нет, сам не имею фирму по переоборудыванию!!! , но работал с 2003 года на них врезчиком стёкол, щяс работаю тонировщиком , работа по чище, подскажу всё что интерисует, хотя сам сибе щяс обшиваю дабло своими руками
Чувак, то повний піз...ць. По-перше там повне кустарне виробництво, орієнтовно троблять 2 дні. Якість, та яка там нахрен якість. Не рекомендую. _________________ расчет доставки груза
Я не можу нічого радити, сам недавно був в подібній ситуаціїї. Поїхав до них, там якась стара ферма, вийшов зачуханий вуйко, котрий сказав що треба чекати дня 3. Вибір матеріалів просто ніякий. Порахували вартість вийшло 1100 євро. Я трошки покрив їх про себе матуками і поїхав геть. Передзвонив товаришів з Бердичова. (мені до них їхати 460 км. а Дрогобич 12 км). Там середня ціна майже у всіх становила від 800 до 1100 доларів. Вибрав для себе (як мені тоді здавалося) найбільш прийнятний варіант, тим паче двоє людей до того там робили. І взагалі про бердичів були хороші відгуки. Моя біда була в тому що я вважав що там всі одинаково професійні майстерні. Попав на одного "ганзерватива", по телефону було обіцяно 800 дол, по факту вийшло 1025 дол. Обіцяли за 12 год, сидів там з 7-00 ранку, до 3-00 ночі. Прокляв все на світі. Правда не буду гнівити Бога, зробили якісно, нічого не скрипить і не відвалюється, але нерви падлюки поїли хай Бог бороне. _________________ расчет доставки груза
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме