У однокласника такий, уже три роки його втіха не знає меж. Машина завжди у роботі, секендешні шманатки возить від поляків.
Мені теж подобається, катали трохи. Не гримить як візок, можна по людськи слухати музику. _________________
Правельно бери 1,9 самый простой и надежный, 2,0 самый геморойный цепь велосипедная ходит очень мало, замена больше 500 баксов, форсунки больше чувствительные к нашей солярке, 2,5 попроще двушки, заявлен как 107квт но по динамике и расходу почему то уступает 2,0 (100квт) скудиков (проверено лично), слабоваты КПП (6ти ступки). Часто проежаю возле СТО где делают Дизеля машины которые там вижу Виваро Трафик, Кенгу, добло и дохрена новых спринтеров и крафтер.
А вообще все будет напрямую зависить от пробега если пробег до 100т то думаю и 2,0 походит не один год, если за 200 то только 1,9 _________________
на днях оглядав віваро в знайомого.....
1, незручно сідати в авто дуже висока посадка. навіть при наявності порога....
2, досить габаритна навіть в короткій базі
3, казав що заливає ДП де попадає, різниці не відчуває....
4, за ті гроші що можна взяти скудіка на повнуму фарші, віваро буде пуста будка на 3-4 роки старша....
но ... є і пару цікавих варіантів....
як мені сказав наш механік за сучасні "головастики":
віто - мотор клас, а кузов - гавно
трафік і побратими - кузов клас, мотор - гавно. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Freedom
мені нічого не казав
я зараз практику на дизель-сервісі проходжу, про що там говорили, те я і тут накалякав, правда без матюків)) _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Freedom
Скажу з практики, і основної думки гонщиків про дану машину(та її побратимів).
Машина хороша, динамічна, економна. просторна, вмістима. мінус по вигляду (сугубо як на мене) це горб над передніми дверками, мене аж від нього вивертає.
Тепер ще бонус мінусів:
часті проблеми з електрикою (перетираються провідки, часто датчик свічок накалу вимахується, різнопланові датчики глючать), також увагу потрібно звертати на систему догріву тосолу(часто через перегорілу свічку парить мозги) знаходиться на патрубку вихідному з радіатора. Раджу брати 1.9 (80 чи 100) на 2.0 і 2.5 радив би не дивитись, бо в 2.5 біля 8л масла на заміну потрібно, плюс дорожча в обслуговуванні ніж 1.9. А 2.0 пішли з 07 року дорожнющі в обслуговуванні. На 6-ти ступку тоже не радив би, страшенна проблема з цими коробками, 5-ти ступка сама найудачніша в усьому модельному ряді. _________________ Авторозборка
Fiat Scudo, Ulysse, Doblo
Peugeot Expert, 806, 407, 307, 206, 607
Сitroen Jumpy, Evasion
067-344-81-21
095-754-53-56
є питання..... замітив що є різні позначення на віваро DTI i CDTI.... може хто знає що воно означає,... я так розумію що останя це позначення мотору з комонрйлом, може хто точніше щось знає
є питання..... замітив що є різні позначення на віваро DTI i CDTI.... може хто знає що воно означає,... я так розумію що останя це позначення мотору з комонрйлом, може хто точніше щось знає
teofil
я то добре дивився.... бо dCi це позначення трафіків.... і вже як ми добрались до вікі, то там в нижньому лівому кутку є фотка віваро вишневе на ляді якого чітко вказане позначення CDTI ....і в тексті написано ""Всі автомобілі комплектують дизельними двигунами 1.9 CDTI і 2.5 CDTI з системою подачі палива Common Rail, що розвивають потужність 82-135 к.с.,""
суть питання не розкрита...
Ось тобі ще трохи інфи для роздумів: 16 штук VAUXHALL VIVARO з 2002 по 2012 роки - 2002-2006 - 1.9, 2007-2012 - 2.0:
2002 - TDI, DI
2003 - DTI, DI
2005 - пусто
2006-2012 - CDTI
Остаточну інфу тобі хіба дадуть на Реношному чи Жопелівському форумі. Моя версія: це назви того самого двигуна в різних країнах і в різні роки - так само як наші HDI і JTD.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме