кажу ж я магнітолу у Польщі на розборці взяв. що там з нею робили не знаю. але поляк сказав що коду до неї не має. але я вже дізнався код тепер проблема, як його ввести =))
faq не читаем ?
Цитата:
Відновити/взнати код магнітоли
Потрібен 14- значний серійний номер магнітоли типу BP7301..........
подключал сегодня aux
на левую группу контактов
все работает
вопрос был куда провод выводить- вывел наверх- к лобовому стеклу
так же отключал питание- кода не затребовала магнитола- хотя на опеле при отключении питания постоянно просит код
еще момент- разъемы - мамы лучше оппаивать- качество звука намного лучше чем при обжимках.
и пинцет обязателен при работе- контакты очень близко расположены!! _________________ fiorino на drive2.ru
в мене BP7301 Mp3 працює блютуз , а що саме вас цікавить в роботі цього девайса? як на мене нічого надзвичайного, при входящому дзвінку музика вимикається, чути лише дзвінок мобілки, управління на панелі дві кнопки , однією приймаєм дзвінок , другою збиваєм(вразі небажаного дзвінка з лівого фронту, коли поруч близька половинка))), є ще голосовий набір, також кнопкою нажимаєм , говорим імя абонента (як в мобільній книжці) і вуаля чуєм гудки _________________ Україна Єдина!Путін хуйло!
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 07.04.2013 Сообщения: 233 Откуда: Україна
Добавлено: Чт Сен 05, 2013 16:53 Заголовок сообщения:
yustar писал(а):
Не пойму что-то чтоб двд вставить или юсб морду с дисплеем снимать надо? ))
про меню мабуть пофіксили опис, бо зранку ще не було)))
2. Сенсорний екран моторизований або відкидуеться.
На фото модель теж до фіо, яку чомусь до сих пір не хочуть продавать поштучно....
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 23.04.2013 Сообщения: 280 Откуда: Львів
Добавлено: Вт Сен 17, 2013 16:00 Заголовок сообщения:
Знайшов цікаву річ :
Свого роду mp3 чейнджер, і отримаємо підтримку в штатній магнітолі і катр і флешок. От тільки не розумію як керування здійснюється. _________________ Fiat forever !!!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме