Ящо відзвонишься, то напиши за скільки домовився з ним, або сюди або в лічку, а то він мені про комплект постійно говорив що усе відразу, а мені тільки датчик поки один треба.
І так нові подробиці в історії з цією наболівшою пневмою, на вихідних іздили в село за картоплею, собі.й знайомим, так ось нагрузили хай десь пів тони, так як пневма постійно набухкана на максимум, то від ваги трошечки сіла, так ось індикатор перестав постійно горіти , помигав коли почали їхати і потух)) так як в мануалі написано, що поки мигає то виставляється а коли потухне то тіпа все гуд, аж до дому та індикація глаза не муляла. Поки не розгпузилися зад став вище і все стало заново , мигати а згодом постійно світитися. То по таким признакам можна вже ближще схилятися до версії що це датчик рівня пола, ?чи не факт. (( все не як не наважимось до офіціалов заїхати , відчуття що лапши як навішають, те міняти і те, а ціни ого -го .
Варіантів так і залишилось декілька
-основний це датчик.
-або клапана на спуск повітря .
Бо в ручному режимі якщо сама чуть спустила або присіла то в гору качать качає, а спускатися не сильно хоче. Нажимаю вниз ривком на декілька міліметрім може 4-6 присяде і все поки знову не нажмешь на кнопку , знову ривком на декілька меліметрів.
Хоча думаю опусатися по команлі повинна швидше і набагато.
Я так і хотів , тільки хтось запанікував , що опустить опуститься а піднятись не підніметься , щой додому не доїдемо. А коли приїхали , забулись про це, буде нагода наступного разу так і зроблю тоді вже можна буде точно склонятись до одного варіанта.
Возраст: 49 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.09.2019 Сообщения: 1 Откуда: Киев
Добавлено: Пн Сен 30, 2019 10:56 Заголовок сообщения:
shvudkiy писал(а):
Я так і хотів , тільки хтось запанікував , що опустить опуститься а піднятись не підніметься , щой додому не доїдемо. А коли приїхали , забулись про це, буде нагода наступного разу так і зроблю тоді вже можна буде точно склонятись до одного варіанта.
Ви знайшли СТО в Києві по пневмо?
В мене теж така проблема як і у вас
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме