Ось ссилка,де Альфа 156 з двигуном 1.9 JTD розганяється до 210 км.
Це мотор на 115 коней, а є ще на 140 коней (1.9)
Але нагадую,що на Альфах є двигуни з різним форсуванням, а також двигун 2.2 JTD. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Але нагадую,що на Альфах є двигуни з різним форсуванням, а також двигун 2.2 JTD.
У меня сейчас стоит в добло как раз такой двигатель, Вы утверждаете что если я поставлю коробку с альфы то у меня что то поменяется ..
Фіг то правда за 8 сек, це фейк чистої води... він, що на одинаковому рівні із VW Scirocco 1,4 із 160 HP? Ну ніяк він не може бути на рівні із спорт тачкою. Рівняючи площі кузова, масу авто та передаточні числа коробки ясно, що ну може одинаково їхати. _________________ продаю ELM 327, Fiat KM tool,K-line, Діагностичне обладнання
Скачати MultiEcuscan https://drive.google.com/folderview?id=0B3q3oQacGbA0TDBvQXRHSF9YVVk&usp=sharing
т. 093-80-000-80
т. 097-33-99-365
Время от времени "проганяю" для профилактики,не когда не думал что температура воздуха так будет влиять:
Разгон от 80-120км\ч при +15+20 12,5с
при 0(ноле) 11,8с разница 8%,чет был уверен что мощьности добавляется при охлаждении но и плотность воздуха больше так что разница если и будет то не значительная,а 8% это серьезно. Постарался что-бы замеры были обьективны-на одном и томже учаске в безветренную погоду по три замера.Правда может с топливом что-то "намутили" ? может разбавить забыли.
Але нагадую,що на Альфах є двигуни з різним форсуванням, а також двигун 2.2 JTD.
У меня сейчас стоит в добло как раз такой двигатель, Вы утверждаете что если я поставлю коробку с альфы то у меня что то поменяется ..
я думал нужна турбина с альфы...
сегодня на трассе 3000 оборотов - 140 км.ч
Звичайно стоять різні КПП (в першу чергу це стосується редуктора), адже на Добло він тяговий,а на альфі - швидкісний.
Далі на Добло двигун 105 коней, а на Альфі він йшов у двох варіантах потужності 115 коней (на відео), і 140.
Розкажу ще свій приклад: був у мене Дукато 2.5Д з вантажною коробкою,більше 110 км/год не набирав (дуже великі були оберти двигуна),реально тримав 90 км/год,но мав дуже велику тягу. Знайомий з таким двигуном на свою КПП поставив редуктор від пасажира, а пяту передачу від Сітроена БХ і він з горки розганяв до 160 км/год, а міг тримати - 140 км/год.
Ось так. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме