В мене не світить лампочка свічі накала ( говорили що засвітиться при приморозках --фіга , не показує датчик масла при включенні (постійно мигає), не працює сигнал і вийшов з ладу центральний замок з брилка, підскажіть , що робити шукати більш менш нормального майстра чи всетаки їхати на сервіс Фіат?
З сапуном обережно, тендітний зараза, можна легко пошкодити.
І заливати можна не шприцем, а за допомогою лійки, у мене вийшло без проблем. _________________ Любов, гармонія, подвиг...
Можливо просто лампочка в приборній панелі не горить, якщо заводиться нормально
Цитата:
не працює сигнал
У мене клаксон теж не працював. Проблема була в контактах на самому клаксоні (окислились). Класкон знаходиться під лівим переднім крилом (треба знімати пластиковий захист від колеса).
При заведеному моторі датчик масла теж мигає?
Коли повертаєш ключ в друге положення то на екрані повинен показатися рівень масла (min_ _ _ _ _max) а в мене постійно моргає . Лампочка масла потім не світиться.
Хто міняв подушку нижньої опори двигуна? Поділіться будь-ласка досвідом.
Майстри кажуть що потрібно знімати всю опору, а щоб її зняти потрібно витягнути піввісь. Можливо є ще якісь варіанти?
Уважаемые спецы подскажите пожалуйста.
У меня в салоне сзади внизу есть решетка и воздуховод, похоже что от печки, проходит под полом в сторону двигателя. при включении печки оттуда ничего не дует.
Что мне нужно подключить или сделать, чтоб дуло.?
У меня в салоне сзади внизу есть решетка и воздуховод, похоже что от печки, проходит под полом в сторону двигателя. при включении печки оттуда ничего не дует.
Что мне нужно подключить или сделать, чтоб дуло.?
а це точно воздухлвлд від пічки?
Це решітка за лівим заднім колесом в кутку?
то може бути вентиляція кузова.
PS Зробив собі для штатної пічки перехід в пол на пасажирські воздуховоди з уліса.
Ніби дує.
aaaaaaaa1.jpg
Описание:
Размер:
134.54 KB
Просмотрено:
183 раз(а)
aaaaaaaa.jpg
Описание:
Размер:
89.58 KB
Просмотрено:
150 раз(а)
_________________ В мене є сітроен, я довольний як слЕн!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме