Сайт Українського клуба фанів FIAT Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT

ФотогалереяФотогалерея   FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Передні амортизатори і пружини
На страницу Пред.  1, 2

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> FIAT Doblo
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
sulzer
Италомафиози

Италомафиози

Знак зодиака: Водолей

СообщениеДобавлено: Вт Дек 01, 2015 21:28    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

CarElf
plus

Василь
Италофан

Италофан

Знак зодиака: Стрелец

СообщениеДобавлено: Ср Дек 09, 2015 10:56    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Не знаю як в теорії але на практиці розвал на Добло залежить від сайленблоків і верхніх опор. З власного досвіду можу підказати, що гриміти може і шарова крім сайленблоків і опори. Все треба провіряти.
Амартизатори на мої машині (2001р) стоять рідні пробіг 230000 км.
Пружини на мою думку не можуть впливати на розвал, бо стоять на стойці "мертво" (зафіксовані0.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Vasyok12
Италофан

Италофан

Знак зодиака: Лев

СообщениеДобавлено: Ср Дек 09, 2015 20:09    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

CarElf писал(а):
Leha-Zelenij писал(а):
Denwer
Не факт. Совсем уставший сайлент видно при шатании машины. Под совсем уставшим имею ввиду, когда его палец-втулка уже "отвалилась" от резинки и люфтует в ней. У себя такое наблюдал.

дружище, я з тобою не погоджуюсь! Тут реально специ не можуть провірити задні сайлентблоки передніх речагів, тому це вже закон - як міняти сайленти спереду, то всі. Я чуть не попав на два дні простоя з твоїм підходом. Візуально все за..сь, а всередені порохно
Vasyok12
Италофан

Италофан

Знак зодиака: Лев

СообщениеДобавлено: Ср Дек 09, 2015 20:10    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

CarElf писал(а):
Leha-Zelenij писал(а):
Denwer
Не факт. Совсем уставший сайлент видно при шатании машины. Под совсем уставшим имею ввиду, когда его палец-втулка уже "отвалилась" от резинки и люфтует в ней. У себя такое наблюдал.

дружище, я з тобою не погоджуюсь! Тут реально специ не можуть провірити задні сайлентблоки передніх речагів, тому це вже закон - як міняти сайленти спереду, то всі. Я чуть не попав на два дні простоя з твоїм підходом. Візуально все за..сь, а всередені порохно

Ну якщо обдумати це все, то раціональне зерно у цьому є. АЛЕ... думаю що просівші пружини також впливають на розвал. Адже в процесі підсідання пружин авто опускається пузом донизу і колеса стають так би мовити "доміком" думаю візуально багато хто це спостерігав. І до речі про стойки. В процесі зносу, виробітки називайте як хочете думаю вони також частково впливатимуть на розвал. А сукупність цих факторів робить свою справу.
Прийдеться міняти майже все спереду. Опорні вже купив (фебі білштейн) але гризе думка скільки ходять (не сідають) якісні пружини та стойки який в них в середньому ресурс? Зрозуміло, що все залежить від дорожніх умов стилю їзди і тд і тп а ле все ж таки.
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> FIAT Doblo Часовой пояс: GMT + 3
На страницу Пред.  1, 2
Страница 2 из 2

Перейти: