Подведем итоги:
-статья бред,старик,который ее писал мудак
-кнопка на ключе проблема только для английских мудаков-пенсионеров с паркинсоном
-пятые двери тоже не проблема,хватает 40см,за авто а не миля,как пишет старый склеротик
-мотора 1,3 MJET от опеля судя по отзывам владельцев хватает с головой,100 км/ч за 14 с для автомобиля с аеродинамикой кирпича не плохой результат и ниипет
-Владельцам QUBO/FIORINO добло или грандепунто не эталон и нахер не надо
-Моника Белучи...это ............эталон
-Амен!!!
Ну закривати ще рано, принаймі я ще свої п'ять копійок не вставив.
Не сподівався на таке активне обговорення, це радує.
В свій час коли вибирав авто для сімейної поповозки, то приглядався до Кенго. Одного разу побачив на вулиці Fiorino, і вирішив подивитись що воно з себе представляє, і один з перших відгуків які я про неї знайшов, була ця стаття від Jeremy Clarkson. І я фактично одразу зробив свій висновок, як в одному відомому фільмі - "треба брати"
Зі всіх мінусів згоден лише з тим що машина жорсткувата, але це ми говоримо про грузо-перероблений пасажир, як справи в Qubo не знаю, та й не цікавить. Бо за два місяці експлуатації я просто в захопленні від авто. Якщо порівнювати його з Добло, то навіть при всіх рівних, виберу Фіоріно, бо мені для сім'ї і міської їзди, Добло нафік не потрібен (великий, неповороткий). А до звичайних легкових авто не лежить душа.
Все залежить від потреби власника і як не сумно, від його можливостей. При фінансовій змозі все рівно купив би Фіоріно в пасажирі для сімейних поїздок, і BMW x6m для своєї душі _________________ Fiat forever !!!
maan007
От справа саме в тому, що Фіоріно, Кенгу, Добло, Партнер, це з початку не є "авто для сімейної поповозки" це комерційний транспорт, який ні комфортом салону, ні комфортом підвіски, ні трансформацією салону не
стоїть поруч з справжніми авто для родини. У фіата є повноцінні авто для сімї це Фрімонт, Крома, Уліс. У сітроена С4 Пікассо, у Форда Ц-макс, С-Макс, у Опеля Зафіра, у ФВ Туран, у Рено Єспейс та сценік і т.д. Це ті авто яки дійсно розроблені бути універсальними, на яких можна скласти сидіння і перевезти вантаж, на яких можно всією родиною поїхати за місто, де кожному пасажиру буде свій дефлектор вентиляції, підсклянник, регульоване сидіння ще ї ізофіксом та власним бардачком. Де можна замовити скляний дах, акпп, потужній двигун, шкіру/алькантару, клімат контроль і т.д...
А в нас їх використовують і називають родинними виключно з бідності та через дороге розмитнення справжніх авто для родини. а в більшості випадків в загалі перевозять родину на кустарно перероблених вантажних версіях, що взагалі на мою думку "пєздєц" як не зручно та некомфортно. _________________ 050 361 65 10
Massimo.
отправил ребят в нокаут
у самого есть опель комбо переделкин, задний ряд просто жесть.
ездил на зафире, пикассо С4, додж караван - небо и земля.
но и стоимость.
для сравнениея прокатитесь на спринтере переделкине и оригинале пассажире, фил зе диференс, так сказать
От справа саме в тому, що Фіоріно, Кенгу, Добло, Партнер, це з початку не є "авто для сімейної поповозки" це комерційний транспорт, який ні комфортом салону, ні комфортом підвіски, ні трансформацією салону не
стоїть поруч з справжніми авто для родини. У фіата є повноцінні авто для сімї це Фрімонт, Крома, Уліс. У сітроена С4 Пікассо, у Форда Ц-макс, С-Макс, у Опеля Зафіра, у ФВ Туран, у Рено Єспейс та сценік і т.д
Перечисленные авто даже не рассматривались для покупки...
Вопрос- что делать если
а- семья не такая большая (все перечисленные авто 5-7 местные)
б в семье чуть ли не по 2 авто на человека- соответственно надобности в 1 авто на всю семью нет ?
в- в 90% случаях в машине ездит 1-2 человека,но часто есть необходимость в перевозке груза
Цитата:
пасажиру буде свій дефлектор вентиляції, підсклянник
честно о данных потребностях как-то и не думал...
Цитата:
сидіння ще ї ізофіксом
у нас большинство перевозит детей вообще без кресел не то что с изофиксом
Цитата:
Де можна замовити скляний дах
на каких авто это можно сделать ?
я знаю полноценную панараму только у пежо- (208-307-308)
Цитата:
, акпп,
у многих как и у фиорино робот
Цитата:
потужній двигун,
не смешите мои тапочки
мощный это сколько ?
с макс 100-145лс
для машины в 1800кг веса
при этом крутящий момент на 100 лс версии 146 нм при 4000 оборотах...
.
Цитата:
шкіру/алькантару, клімат контроль і т.д.
ага. кожда тянет за собой подогрев сидений для зимы+коврик дабы не чувствовать себя рыбой на сковородки для лета....
А от яким чином я загружу в опель корса : 3 людей. 6-ти місний кемпінговий намет, тент, три розкладачки, стіл, три стільці, дві торби жрачки, похідну плитку і балон з газом, і купу непотрібу типу казанки, вудки і т.д. І при тому матиму два вільних місця на задньому сидінні. _________________ Fiat forever !!!
maan007
то-есть вы как бы намекаете что в бардачек 356л влезет:
6-ти місний кемпінговий намет, тент, три розкладачки, стіл, три стільці, дві торби жрачки, похідну плитку і балон з газом, і купу непотрібу типу казанки, вудки і т.д.
Я не натякаю, сам в ах.ї, але якось запакувалось. Під зав'язочу, трошки сидіння вперед зсунув, але факт.
p.s. До речі намет складається Як тільки заведу свій комплект вище переліченого то викладу фото "упакування". _________________ Fiat forever !!!
Тоже заглянул на "огонек".
Добло как маленький Икарус,последнее время только воздух и вожу,а вот QUBO/FIORINO думаю самое оно,только если правильно понял"распашонки" нет?,а у однотипников Ситроен "Пегиот"?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме