для этого и нужны фото, я тоже сначала не понял нахрена резать а потом подумал может они вырезают проем в двойном днище под сиденьем и делают лаз в багажник
ФОТО, ФОТО, ФОТО..... _________________ "Fiat" - это не марка ,
"Fiat" - это стиль автовладельца!
Варіант встановлення фільтра салону для тих в кого нема . К1062 фільтрон - в комлекті два штуки - один запасний. Встановив в отворі для забора повітря під капотом. По периметру паралон (фільтр трохи менший)
ф6.jpg
Описание:
Размер:
160.13 KB
Просмотрено:
511 раз(а)
ф5.jpg
Описание:
Размер:
128.44 KB
Просмотрено:
425 раз(а)
_________________ NEMO2011
Последний раз редактировалось: volzem (Чт Авг 08, 2013 15:16), всего редактировалось 1 раз
Дополнительное пространства под передним штатным водительским сиденьем для инструмента, аптечки, огнетушителя, аварийного знака и др.
ВАГ по этому поводу сделал нычку с закрывашкой, в данном случае можно ее приколхозить:
VAG 6Y0 881 577 A47H Вещевой отсек лев. (под сиденьем) 157,00грн
_________________ Я знаю жизнь)
Tipo 1.4 '89 -> Brava 1.6 '96 -> ... -> на автомате )
[quote="Kievman"]
ВАГ по этому поводу сделал нычку с закрывашкой, в данном случае можно ее приколхозить:
VAG 6Y0 881 577 A47H Вещевой отсек лев. (под сиденьем) 157,00грн
ПОВТОРЯЮ - поставьте на свою машину, а затем продвигайте рацпредложение, а страна СОВЕТОВ пусть научится чтото делать своими руками
по салонному фильтру добавьте фото, а то не совсем понятно по этой фотке как и где он сидит. СПАСИБО это тоже не плохая доработка _________________ "Fiat" - это не марка ,
думаю що ні. дуже широкі.
але якшо 100є ціна бери продасиш дорожче на Україні _________________ Интернет-магазин П'яте коло. Культовые диски и шины из Европы!
http://5kolo.com.ua
Варіант встановлення фільтра салону для тих в кого нема . К1062 фільтрон - в комлекті два штуки - один запасний. Встановив в отворі для забора повітря під капотом. По периметру паралон (фільтр трохи менший)
В мене стояв заводський, і міняється він через бардачок.
Нещодавно виготовив собі саморобне кріплення запасного колеса.
Стикнувся з цією проблемою з самого початку користування своїм Fiorino'2010. І походу не я один (тому що, по деякій інормації з 2008 року в наших авто кріплення запаски не встановлюється заводом ). Оскільки запаска возилась постійно в салоні, і займала місце, а штатного кріплення було незнайти, та й надійністю воно й "непахло" було вирішено десь подіти запаску бажано встановивши її на своє штатне місце . Але інформації по виготовленню кріплення я не знайшов, довелось виготовляти свій варіант, методом спроб і помилок. Однак, як на мене, вийшло непогано, практика покаже
Отже, за основу для кріплення був виточений майстром по моїм екскізам "металевий диск", діаметром 18см. і товщиною 1см. зі штоком 15 см (на кінці з наскрізною діркою для стопора та крупною різьбою). Потім виточили "гайку" з імпровізованими "ручками" (все буде видно на схематичних малюнках), далі це все діло скручено та "обварено", поставлено, та закріплено.
зайняло все провсе 3 години. фото процесу не зробив, бо сів телефон. поки-що їзджу, проблем небуло, сидить надійно. тьху-тьху
ось має такий вигляд "внатурі"
vader555
Молодец такое и надо выкладывать в этой теме.
Только по моему немного не доработано, как поднять туда запаску прилагая меньше усилий на фото этого не видно _________________ "Fiat" - это не марка ,
vader555
Молодец такое и надо выкладывать в этой теме.
Только по моему немного не доработано, как поднять туда запаску прилагая меньше усилий на фото этого не видно
дякую. так, підняти її буде трохи важче ніж зняти. я сподіваюсь, що зняти її можна буде лежачи під авто, або піддомкративши його з однго боку, а ставити назад на місце запаски пробите колесо одразу непотрібно - кинув в багажник, поїхав на шиномонтаж, зробив, а потім за пятёрочку вони її туди поставлять))) а ні, то найближчим часом на естакаді самому поставити. і все)
Часовой пояс: GMT + 3 На страницу Пред.1, 2, 3След.
Страница 2 из 3
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме