| 

|  | Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT 

|  |  

| Предыдущая тема :: Следующая тема |  
		| Автор | Сообщение |  
		| bogdan68 Италоманьячище

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Пн Июн 08, 2015 18:03    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				| Нет,так не должно быть.При чистых фильтрах салона и работающем вентиляторе печки отключаться не должен.Либо мало заправили(тогда покрывается ледом испаритель и датчик отключает компрессор),либо перезаправили и датчик давления(на фильтре осушителе) отключает компрессор по превышению давления. |  |  
		| Вернуться к началу |  |  
		|  |  
		| Vasily4 Италолюбитель

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Пн Июн 08, 2015 23:03    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | bogdan68 писал(а): |  	  | Нет,так не должно быть.При чистых фильтрах салона и работающем вентиляторе печки отключаться не должен.Либо мало заправили(тогда покрывается ледом испаритель и датчик отключает компрессор),либо перезаправили и датчик давления(на фильтре осушителе) отключает компрессор по превышению давления. | 

так має бути не один вже казав мене це

|  |  
		|  |  
		| bogdan68 Италоманьячище

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Вт Июн 09, 2015 07:55    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				| Ну и через сколько муфта в компрессоре сгорит при режиме 5-10сек работа,5 сек стоит. |  |  
		|  |  
		| Vasily4 Италолюбитель

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Вт Июн 09, 2015 12:58    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | bogdan68 писал(а): |  	  | Ну и через сколько муфта в компрессоре сгорит при режиме 5-10сек работа,5 сек стоит. | 
 запревлений добре,що ще може бути?в друге те саме ?

|  |  
		|  |  
		| Vladimir TV Италомафиози

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Вт Июн 09, 2015 14:07    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				| Для информации: 

| Описание: |  |  
		| Размер: | 320.16 KB |  
		| Просмотрено: | 411 раз(а) |  
		| 

|  
 |  |  
		|  |  
		| шурік Италоманьячище

Знак зодиака:

Авто: Був Експерт 2011р.2.0 Зараз С4 гранд пікасо  1.6 2014р

| 

|  Добавлено: Ср Июн 10, 2015 16:51    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Vasily4 писал(а): |  	  |  	  | bogdan68 писал(а): |  	  | Нет,так не должно быть.При чистых фильтрах салона и работающем вентиляторе печки отключаться не должен.Либо мало заправили(тогда покрывается ледом испаритель и датчик отключает компрессор),либо перезаправили и датчик давления(на фильтре осушителе) отключает компрессор по превышению давления. | 

так має бути не один вже казав мене це
 | 

Так не має бути! Скільки було машин-включив-працює.Поки не виключиш-він не виключається.То є з чимось проблема!Потрібно до майстрів.В мене похоже було,виключався сам,коли не працював вентилятор на радіаторі.
 |  |  
		|  |  
		| шурік Италоманьячище

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Ср Июн 10, 2015 16:54    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Snayps писал(а): |  	  | заїхав сьогодні  на діагностику, хлопці в нас ніби авторететні ,працюють суто в цьому напрямку. підключили комп  юзали десь хв. 40 перевіряли в різних режимах -висновок нічого страшного буде тепліше виключатися не буде, ніяких помилок ,чи не справностей комп не показав! так шо не знаю буду їздити так як є ,тим більше коли в дорозі то все працює нормально!
 | 
 Перевір чи працює вентилятор,коли включається кондиц.,вентилятор радіатора повинен працювати.
 |  |  
		|  |  
		| Vasily4 Италолюбитель

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Ср Июн 10, 2015 23:06    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | шурік писал(а): |  	  |  	  | Snayps писал(а): |  	  | заїхав сьогодні  на діагностику, хлопці в нас ніби авторететні ,працюють суто в цьому напрямку. підключили комп  юзали десь хв. 40 перевіряли в різних режимах -висновок нічого страшного буде тепліше виключатися не буде, ніяких помилок ,чи не справностей комп не показав! так шо не знаю буду їздити так як є ,тим більше коли в дорозі то все працює нормально!
 | 
 Перевір чи працює вентилятор,коли включається кондиц.,вентилятор радіатора повинен працювати.
 | 
 винтелятор працює,постараюсь зняти на відео як він працює

|  |  
		|  |  
		| ch160 Amico

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Чт Июн 11, 2015 23:38    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | шурік писал(а): |  	  |  	  | Snayps писал(а): |  	  | заїхав сьогодні  на діагностику, хлопці в нас ніби авторететні ,працюють суто в цьому напрямку. підключили комп  юзали десь хв. 40 перевіряли в різних режимах -висновок нічого страшного буде тепліше виключатися не буде, ніяких помилок ,чи не справностей комп не показав! так шо не знаю буду їздити так як є ,тим більше коли в дорозі то все працює нормально!
 | 
 | 
 частота вкл , викл компресора кондиціонера залежить від швидкості вентилятора пічки чим більші оберти тим рідше виключается компресор. Зараз постійно вкл кондиціонер. Перепад температури не повинен перевищувати 10градусів інакше швидко опинися на лікарняному
 |  |  
		|  |  
		| Vasily4 Италолюбитель

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Сб Июн 13, 2015 11:06    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | ch160 писал(а): |  	  |  	  | шурік писал(а): |  	  |  	  | Snayps писал(а): |  	  | заїхав сьогодні  на діагностику, хлопці в нас ніби авторететні ,працюють суто в цьому напрямку. підключили комп  юзали десь хв. 40 перевіряли в різних режимах -висновок нічого страшного буде тепліше виключатися не буде, ніяких помилок ,чи не справностей комп не показав! так шо не знаю буду їздити так як є ,тим більше коли в дорозі то все працює нормально!
 | 
 | 
 частота вкл , викл компресора кондиціонера залежить від швидкості вентилятора пічки чим більші оберти тим рідше виключается компресор. Зараз постійно вкл кондиціонер. Перепад температури не повинен перевищувати 10градусів інакше швидко опинися на лікарняному
 | 
 в мене так і працює,температура +8

|  |  
		|  |  
		| compra Amico

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Сб Июл 04, 2015 17:41    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				| У мене теж проблема з кондиціонером. Почалося все з того, що навесні я зрозумів що його треба дозаправити. Ледь холодне повітря. Нещодавно благовірна ввімкнула його і здох запобіжник 10А той що й на вентилятор. Схоже реле на кондей на ньому ж. Методом "тика" вичислив реле на кондей, витягнув, розібрав, перечистив контакти всередині у обох. Там дві однакові(фіолетові під капотом),поміняв місцями - запобіжник не перегорає. Вже є прогрес. Але кондей коли включаю, таке враження що він включається і одразу (через декілька секунд) відрубається. І напруга у бортовій мережі падає до 13.8 В и мерехтять фари, навіть лампочка індикації кондея мерехтить. От зараз і думаю - чи його просто заправити, чи спочатку поїхати до електриків і перевірити муфту ? Буду вдячний за пораду.
 |  |  
		|  |  
		| шурік Италоманьячище

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Вс Июл 05, 2015 16:05    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | compra писал(а): |  	  | У мене теж проблема з кондиціонером. Почалося все з того, що навесні я зрозумів що його треба дозаправити. Ледь холодне повітря. Нещодавно благовірна ввімкнула його і здох запобіжник 10А той що й на вентилятор. Схоже реле на кондей на ньому ж. Методом "тика" вичислив реле на кондей, витягнув, розібрав, перечистив контакти всередині у обох. Там дві однакові(фіолетові під капотом),поміняв місцями - запобіжник не перегорає. Вже є прогрес. Але кондей коли включаю, таке враження що він включається і одразу (через декілька секунд) відрубається. І напруга у бортовій мережі падає до 13.8 В и мерехтять фари, навіть лампочка індикації кондея мерехтить. От зараз і думаю - чи його просто заправити, чи спочатку поїхати до електриків і перевірити муфту ? Буду вдячний за пораду.
 | 
 Перевір муфту і сам компресор.Похоже що він клинить.Стикалися з таким на меганах,буквально 2-3 неділі назад.
 |  |  
		|  |  
		| compra Amico

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Пн Июл 06, 2015 10:47    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | шурік писал(а): |  	  | Перевір муфту і сам компресор.Похоже що він клинить.Стикалися з таким на меганах,буквально 2-3 неділі назад. | 

Дякую, перевірю. А в Нетішині кондиціонери хтось заправляє ?
 |  |  
		|  |  
		| шурік Италоманьячище

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Пн Июл 06, 2015 13:34    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | compra писал(а): |  	  |  	  | шурік писал(а): |  	  | Перевір муфту і сам компресор.Похоже що він клинить.Стикалися з таким на меганах,буквально 2-3 неділі назад. | 

| 
 В Шепетівці заправляли конд. навіть в мене десь тел.був.В Нетішині  заправляють,400грн.Мужик займається холодильниками і заправляє в авто.
 |  |  
		|  |  
		| compra Amico

Знак зодиака:

| 

|  Добавлено: Пн Июл 06, 2015 13:43    Заголовок сообщения: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | шурік писал(а): |  	  |  	  | compra писал(а): |  	  |  	  | шурік писал(а): |  	  | Перевір муфту і сам компресор.Похоже що він клинить.Стикалися з таким на меганах,буквально 2-3 неділі назад. | 

| 
 В Шепетівці заправляли конд. навіть в мене десь тел.був.В Нетішині  заправляють,400грн.Мужик займається холодильниками і заправляє в авто.
 | 

Місяць тому два кума у нас, в Шепетівці, заправляли ТРИ машини. Ціна - 600 грн за кожну. Вмовили на 450. Так що 400 - це блатна ціна !
   |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения
 Вы не можете редактировать свои сообщения
 Вы не можете удалять свои сообщения
 Вы не можете голосовать в опросах
 Вы не можете присоединять файлы в этом форуме
 Вы можете скачивать файлы в этом форуме

|